İşte o açıklamalar:

Artık dünyayı sosyal medya yönlendiriyor, sosyal medyada nasıl bir algı yönetimi yapılıyorsa öyle zannediliyor. Ama biz 2 gün içinde 20.000'den fazla forma sattık, kaldıki biz başarılı olmadığımız bir dönemde bu kadar forma satıyoruz. Galatasaray taraftarları armalarına sahip çıkıyorlar, sosyal medya gerçeği yansıtmıyor. 

Lansmanların tarihi 1 sene öncesinden belirleniyor, NIKE'ın bu erken lansmanı 4 elit kulüp için alınmıştı ve biz şampiyonluğa oynasaydık şuan muazzam bir satış yapıyor olacaktık. Hep söyleniyordu, ligler bitmeden formalar çıksın diye, bu sene biz bunu yaptık ve yeni formaları erken çıkardık.

Formalarda isim konusu esnek, diledikleri formaya diledikleri futbolcunun ismini yazdırabilirler, özellikle yıldız oyuncuların formalarına büyük talep var. En çok Sneijder ve Selçuk İnan'ın formalarına talep var.

Formalar çıktığında hep eleştiri alıyoruz, parçalı formada hiç değişiklik yapmasaydık yine eleştiri alırdık. Formaları beğenip beğenmemenin objektif bir yaklaşımı yok. Galatasaray bir moda evi değil, armanın olduğu her şey değerlidir. Galatasaray taraftarları zaten formalara büyük bir ilgi gösteriyor.