Galatasaray'ın bir süredir gündeminde olan ve geçtiğimiz gün İstanbul'da olduğuna dair bir paylaşım yapan Aliou Badji için kulübü Djurgarden'den yeni bir açıklama geldi.

Djurgarden Sportif Direktörü Bosse Andersson, Badji'nin geleceği hakkında konuşurken İsveç basınına göre Djurgarden genç golcü için rekor bonservis bedeli belirledi.

''YAZ AYLARINDAN BU YANA İLGİLENİYORLAR''

Kulüp sportif direktörü Bosse Andersson, Ağustos ayından bu yana Badji'nin bazı takımların gündeminde olduğunu söylerken ''Aliou Badji ile yaz döneminden bu yana ilgilenen kulüpler oldu ancak biz o dönem oyuncumuzu bırakmak istemedik. Şu anda da asıl planımız satmak değil. Badji'nin önünde uzun bir yol var'' ifadelerini kullandı.

Andersson geçtiğimiz günlerde ise 21 yaşındaki golcü ile ilgili ''Son dönemde biz de Badji hakkında haberler okuyoruz ancak şu ana kadar ne Galatasaray ne da başka bir kulüple temasımız olmadı. Badji ile ilgili haberler yazılmaya devam edecektir ancak şu an kimseyle görüşmediğimizi söyleybilirim'' demişti.

DJURGARDEN, REKOR KIRARAK SATMAYI HEDEFLİYOR

Bosse Andersson bu açıklamaları yaparken, İsveç basınında Badji için Djuargarden'in kulüp rekorunu kırmak istediği belirtildi. Djuargarden, tarihinde en yüksek bedelli oyuncu satışını 2016/2017 sezonunda forvet Sam Johnson'u Çin temsilcisi WH Zall'a 4,2 milyon euro bonservis bedeliyle gerçekleştirimişti.

İsveç basınına göre Djurgarden, Badji için 45 milyon kron, yani yaklaşık 4,3 milyon euro bonservis bedeli belirledi.