Galibiyette büyük emeği olan Sofiane Feghouli ve Yasin Öztekin maç sonu önemli açıklamalarda bulundular... 

Sakatlanan Garry Rodrigues’in yerine oyuna girip Galatasaray’ı Göztepe karşısında öne geçiren golü atan Yasin Öztekin, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maç içindeki performansını değerlendiren Yasin, “Sonradan oyuna girmek gerçekten çok zor. Yendiğimiz için çok mutluyum. Bu yılın son lig maçıydı. Hocamızla, taraftarlarımızla birlikte ikinci yarıda iyi bir performans gösterip 21. şampiyonluğu almak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda daha fazla oynayıp takımımıza katkı sağlamak istiyorum” dedi.

İkinci yarıda Sabri ile girdiği ve penaltı beklediği pozisyonla ilgili olarak “Bence yüzde yüz penaltı. Her yerde konuşuluyor Yasin kendisini atıyor diye. Bugün de bence o yüzden verilmedi penaltı. Kaleci ile karşı karşıyayım niye kendimi atayım? Bence yüzde yüz penaltı” ifadelerini kullandı.

Göztepe karşısında 90 dakika sahada kalan ve ikinci golde Yasin Öztekin’e asist yapan Sofiane Feghouli, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Feghouli’nin sözleri şöyleydi:

“Kendi gösterdiğim performanstan mutluyum. İyi çalıştım, iyi mücadele ettim. Galibiyete inanan bir Galatasaray vardı sahada… İsteğimizi bütün maça yansıttık. Yediğimiz golün ardından güzel bir reaksiyon verdik … Takım olarak iyi olan bir Galatasaray vardı sahada”

“Genel olarak performansımızdan memnunum. Yeni oyuncular, yeni transferler, yeni bir futbol kültürü… İlk yarıya bakıldığında iyi bir performans gösterdik. Evimizde Fenerbahçe dışında tüm maçları kazandık. Ama daha iyilerini yapabiliriz.”