Juventus'un bir sol bek bulamaması nedeniyle Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah transferi bir türlü gerçekleşemiyor. Atalanta'ya 2 yıllığına kiraladığı Leonardo Spinazzola'yı geri almaya çalışan İtalyan ekibi, Atalanta'nın bunu kabul etmemesi nedeniyle çaresiz kalmıştı. Ancak sıcak bir gelişme oldu. Asamoah Juventus'un Genoa'yla oynayacağı Serie A maçının kadrosuna alınmadı. Bu arada oyuncu Gana milli takımından da affını istedi.

Asamoah için son ana beklenecek ancak bir yandan da Kieran Gibbs'le görüşmeler sürüyor. Arsenalli oyuncu alternatif olarak tutuluyor. 

Barcelona'nın Fransız futbolcusu Digne de gündemde. PSG'den Katalan ekibine gelen oyuncu fazla forma şansı bulamıyor. Bu oyuncuya da 7 milyon euro'luk bir teklif sunulacağı belirtildi.

Öte yandan İtalyan basını Galatasaray'ın Inter formasını giyen Jovetic için 7 milyon euro'luk bir teklif sunduğunu iddia etti. Ancak Inter 10 milyon euro istiyor. Bu arada  Stevan Jovetic'in Instagram'dan aslan fotoğarfı paylaşması dikkat çekti. Sevilla da bu oyuncuyu istiyor.

Takımdan gidecek isimler arasında yer alan Lionel Carole kiralık listesine kondu. 

Hücum bölgesinde çeşitlilik yaratmak isteyen Galatasaray, Kayserispor'dan ayrılan Welliton ile anlaşmaya vardı.