İngiliz basınında çıkan haberlere göre Liverpool’un göndermek istediği Origi’ye, Schalke, Wolves ve Fiorentina’da talip. 2.7 milyon euro’luk maaşı ödenebilir olarak belirlenen Belçikalı golcü çin Galatasaray’ın tek sıkıntısı ise bonservis bedeli. Bu yüzden Alman, İngiliz ve İtalyan ekiplerinin yaptığı teklifler sonrasında oluşacak ortam beklenecek.

İKİ TRANSFER SÖZÜ VERİLDİ

Galatasaray’da 5 Ocak’ta başlayacak olan ara transfer öncesi büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Başkan Mustafa Cengiz’in, teknik heyete 2 yabancı yıldız futbolcu sözü verdiği ve bu defa son güne transfer bırakılmayacağına kesin gözle bakılıyor.

SEKIDIKA YOLCU GİBİ

Mevcut kadroda 14 yabancısı bulunan Galatasaray’da ara transferde gidecek oyuncular konusunda da büyük hareketlilik yaşanacak. Gönderilecekler listesinde beklenen çıkışı yapamayan Jesse Sekidika ilk sırada yer alıyor. 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyu sezon başında 2-3 takım istemiş ancak transfer son gün gerçekleşmemişti. Sekidika dışında, Babel, Luyindama ikilsi için de teklif gelirse değerlendirilecek. Stoper için ise sezon başından bu yana takımla çalışan Ozanwarfor, kontenjan açılması için bekliyor.

(Sporx)