Teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda gerçekleşen idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Daha sonra üç gruba ayrılan takımımız, prese dayalı top kapma çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın daha sonraki bölümünde iki takıma ayrılan oyuncularımız, belirli bir bölgede hareketli pas çalışması üzerinde durduktan sonra ana bölümde baskıya dayalı çift kale maç yapıldı.

Toplam 75 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Denayer, Semih ve Burak sakatlandı

Osmanlıspor maçındaki zemin sertliğinden kaynaklı olarak Jason Denayer’in bel ve kalça bölgesinde, Semih Kaya’nın ise bel ve kasık bölgesinde zorlanma tespit edildi. Osmanlıspor maçında ayak bileğine darbe alan Burak Yılmaz, günü tedaviyle geçirdi.

Galatasaray Futbol Takımı, Kastamonuspor 1966 karşılaşması öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 11.00’de bir antrenman daha gerçekleştirecek.

Öncelikle mücadelenin 16.dakikasında Semih Kaya sakatlanırken, oyundan çıktı ve Lionel Carole oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 2. yarısında ise dakikalar 58'i gösterdiğinde mücadeleye stoper başlayan bir diğer isim olan Jason Denayer bir sakatlık geçirdi ve Bilal Kısa oyuna dahil oldu.

Galatasaray'da iki oyuncunun zorunlu değişikliklerinin ardından stoper ikilisi olarak Hakan Balta ve Donk görev aldı. Sol bekte ise Lionel Carole yer aldı.