Özellikle sosyal medya paylaşımları ile taraftarının tepkisini çeken Diagne ile Babel ikilisi son 1 haftaya da damga vurdu.

KADROYA ALINMADI

Alanya maçı öncesinde imalı paylaşımda bulunarak yedek kalmasına tepki gösteren Diagne, kritik karşılaşmada kadroya alınmadı.

TEPKİ TOPLADI

“O senin oğlun olabilir ancak beni aşağılamana izin veremem” cümleleri ile yedek kalmasına gönderme yapan Diagne’nin A takımla idmanlara çıkarken ilk 11’de forma giyememesi nedeniyle böyle bir tavır içine girmesi tepki topladı.

BABEL KURTARAMIYOR

Alanya maçı sonrası taraftarın en yoğun tepki gösterdiği isimlerin başında gelen Ryan Babel ise son 3 maçta ilginç bir istatistiğe imza attı. Sonradan süre aldığı Kasımpaşa, Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarında sarı kırmızılılar Hollandalı futbolcu oyuna girdikten sonra tam 7 puan kaybetti.

SAVUNMA KOŞUSU YAPMADI

Kasımpaşa ve Trabzon önünde 2-1 öndeyken Babel oyuna girdikten sonra sarı kırmızılılar gol yiyerek 2 maçta 4 puan yitirdi. Alanya maçında skor 0-0’ken yine Morutan’ın yerine giren Babel’in Candeias’ın pozisyonunda savunma koşusunu yapmaması gol olarak döndü ve kayıp hanesine 3 puan daha yazıldı.

FEGHOULI VASATI AŞAMADI

Galatasaray takımının en yüksek maliyetli futbolcusu konumunda olan Feghouli de sakatlığının ardından süre aldığı Alanyaspor maçında vasatı aşamadı.

(Sporx)