Geride kalan Pazar günü gerçekleşen olağan mali genel kurul hakkında konuşan Ünal Aysal, "Senede bir yapıyoruz. Bu bir aile toplantısı gibi geçiyor. herkes eteğindeki taşı döküyor. Biz de yönetim olarak soruları cevaplamaya çalışıyoruzç. Genellikle cevaplar rakamsal oluyor. Mali kurul çok başarılı ve sakin geçti. Dostluk dozu yüksekti. Sorgulama da yüksekti. 26 kişi söz aldı, konuştu. herkesin tatmin olduğunu düşünüyorum" dedi.

"PLANLARIMDA 2016'YA KADAR..."

2016'da başkanlığı bırakacak olmasıyla ilgili konuşan Aysal, "Ben seçim oylaması istemiştim, Divan Başkanı onu ifadedeki bir aksaklıktan dolayı oylatmadı. ben çıkıp bunu ifade ettim. Bazı arkadaşlar geçen sene yapılan seçimin 1 sene olduğunu söylüyordu. Hukuki olarak ise 3 yıldı. Kişilerin gönüllerini de yapalım, orası Genel Kurul. Biz Divan Başkanımız'a ısrarlı olduk ama bunu oylamaya sunmadı. Bende hayat planlarımda 2016'ya kadar başkanlık olduğu için bunu söyledim. Her şey düşündüğüm gibi planladığım gibi gitti" açıklamasını yaptı.

"30-40 YAŞINDA OLSAM..."

2016'da başkanlığı bırakacak olmasıyla ilgili sözlerine devam eden Ünal Aysal, "30-40 yaşında olsaydım tekrar düşünebilirim. Benim ikinci bir düşüencek şansımın olduğunu sanmıyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum ama daha genç ve dinamik bir arkadaşın göreve gelmesini istiyorum. Rahat bir dönem, Galatasaray iyi bir başkan seçer diye düşündüm. Bence bütün kulüplerde böyle olmalı. Galatasaray'ın kültürü ve kuruluş şekli çok farklı. Biz de bu olayı korumaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'YE MESAJ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaraylı taraftarlar arasında Rusya'da Kadınlar Euroleague final maçı sırasında yaşanan gerginlik hakkında görüşleri sorulan Aysal, "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. İyi biten her şey iyidir. Maçın sonunda Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Önemli olan iki büyük kulübün Avrupa'da final oynamasıdır. İleride Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi kulüpler bu maçları oynayıp kutlamaları beraber yapacaktır" dedi.

AYSAL, KUPADAN EMİN

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçı hakkında da konuşan Aysal, "Kupaya giden yolda Bursa maçı oldukça önem kazandı. Ekibimizin kolay kolay bu kupadan vazgeçeceklerini zannetmiyorum. Bizleri çok güzel bir maç ve netice bekliyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan