Sakatlığı arkadaşlarına göre daha ciddi olan Sabri'nin ise, 20 Mart tarihindeki Fenerbahçe derbisi ile sahalara dönebileceği belirtildi.

Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Akhisar Belediyespor ile yapılan rövanş maçında sakatlanan Sabri Sarıoğlu 3 hafta forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, dün akşamki müsabakada sakatlanarak sahayı sedyeyle terk eden Sabri Sarıoğlu'nun yapılan tetkiklerinde sol bacak arka fasya grubunda aşırı gerilmeye bağlı zorlanma ve yırtık tespit edildi.

Üç hafta sahalardan uzak kalacak deneyimli futbolcu ile aynı maçta yüzüne aldığı darbe sonucu gözünde ödem oluşan Bilal Kısa'nın tedavisine başlandı.

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçında sakatlanan Aurelien Chedjou ve Lionel Carole, tedavilerinin ardından salonda çalıştı. Sinan Gümüş'ün tedavisi ise planlanan program doğrultusunda sürdürüldü.

Son iki maçta aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Aurelien Chedjou, Lionel Carole ve Bilal Kısa'nın da durumları netleşti. Buna göre 3 futbolcu da hafta sonunda oynanacak ve ligdeki 3'üncülük yarışını doğrudan etkileyecek Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.