DAVALA: ŞAMPİYON OLARAK GELDİK

"Biz iki seneden beri şampiyon mutva.com olarak Süper Kupa'ya geldik" diyen Ümit Davala, "Bunu da alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Teknik direktörümüz Fatih Terim önderliğinde disiplinli bir şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Bu maça ve sezona hazırlandık. En iyi şekilde bu maçı tamamlamak amacımız" dedi.
YANAL: ZORLU BİR DÖNEMDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Futbol adına sıcak bir akşam yaşayacağız. Önce centilmenliğin ve birlikte güzel bir karşılaşmanın geçmesini diliyorum. Biz de buraya gelirken bir dönem geçirdik. Zorlu bir dönemdi. İki resmi müsabaka oynadık. Oyuncularımızın performansı tabii ki artacak. Süper Kupa'yı müzemize götürmek istiyoruz tabii ki. Alacağımız sonuçla pazar akşamının güzel bir akşam olacağını düşünüyoruz. Oyuncularımızın performansını izlemek de hem tüm sezon için hem de bizim için önemli olacak" diye konuştu.

YANAL: FARKLI DUYGULAR YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM

Yanal, "Yaklaşık 13 yıldır bu tür karşılaşmaların içerisindeyim. Diğer maçlardan çok çok daha farklı duygular yaşayacağımı düşünmüyorum. Elimizde bir kadro var ve bizim de belli çalışmalarımız var. Biz elimizdekiyle en iyi ne yapabiliriz. Bunun çalışması içerisindeyiz" dedi.
reklam

DAVALA: 4 OYUNCUMUZU TRİBÜNE GÖNDERMEK ZORUNDAYIZ

Davala, "Galatasaray'ın tüm oyuncuları mutlaka çok değerlidir. Fenerbahçe'de aynı dertten muzdariptir eminim ki. 6 yabancı hakkımız var, 4'ünü tribüne göndermek zorundayız. Bizim için tabii ki büyük bir handikap ancak yapacağımız bir şey yok. Derbilerde saha içinde olmak daha kolay. Dışarıda olmak daha zor. Sahadayken en azından birşeyler yapabiliyorsunuz. Dışarıdayken bir şansınız olmuyor" şeklinde konuştu.