Galatasaray taraftarlığı bilinen Türk sinemasının unutulmaz ismi, Arda Turan ve Selçuk İnan'a ağır eleştirdi.

Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Aydemir Akbaş, 'Galatasaray bu sezon şampiyon olur mu?' sorusu üzerine ''Ben her zaman temkinliyimdir, finali görmeden bir şey söyleyemem. Çünkü bu takım enteresan bir takım. Ürkütüyor biraz beni, bir tedirginliğim var. Ama inanılmaz bir takım. Küstah oynamaz ve enerjisini iyi ayarlarsa bu takımı yenmek çok zor.'' dedi.

Usta sanatçı Selçuk İnan'ın takımdan gitmesi gerektiğini söyledi. Akbaş, ''Ben Selçuk İnan'ı tutmayan bir adamım. 4 senedir hiçbir şey oynamıyor. İlk başta gitmesi gerekenlerden biriydi. Galatasaray'daki bu temizlik seneler evvel yapılmalıydı. Ben Baba Gündüz'ün yanında büyüdüm, futbolu iyi bilirim. Onun bir lafı var: 'Ayaklar susunca çeneler konuşur.' Ben Galatasaray'daki yaşlıları o yüzden istemiyorum.'' ifadelerini kullandı.


Son zamanlarda gündemi sürekli meşgul eden Arda Turan ile ilgili de konuşan Aydemir Akbaş, ''Arda'ya ilk nasihat eden insan bendim. Cemiyete gelmişti. Dedim oğlum benim kankam Metin Oktay bile yuhalandı, sen dedim nesin ya?'' Ona dedim ki bir an evvel Avrupa'ya git. Gitti zaten. Benim konuşmamdan 3 ay sonra gitti. Arda geri dönerse takımın ahengi bozulur, zaten o da gelmek istemiyor.'' diyerek sözlerini noktaladı.