Göreve geldiği 2011 yılından bu yana kurumsallaşmaya büyük önem veren ve Galatasaray’ın geleceği adına bu konuda taviz vermeyen Başkan Ünal Aysal, performansları nedeni ile profesyonel kadroda 4 direktörü ile kesin olarak yollarını ayırdı. 

Galatasaray Kulübü’nde Stat Müdürü Yıldırım Ören, Mali İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu, Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü Kadri Çıtmacı ve İnsan Kaynakları Direktörü Hülya Tekin görevinden alındı. 

ÜST DÜZEY 4 İSİMDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ

Profesyonel kadroda görev yapan 4 üst düzey direktör Galatasaray Kulübü’nde dün yönetim kurulu kararı ile görevlerinden alındı. 

Peki, kim bu isimler...

STAT MÜDÜRÜNÜN İSMİ BİR OLAY İLE ANILMIŞTI

1-Yıldırım Ören: (Türk Telekom Arena Stat Müdürü-Stadyum ve Tesis Operasyonları Direktörü)

Geçtiğimiz yıl Ukrayna’ya Shaktar Donetsk’in stadını incelemeye iş seyahati için giden ancak burada alem yaptığı ifade edilip Telegol programının ortaya çıkardığı belge ile G.Saray Yönetim Kurulu’na mektup yazılarak şikayet edilen Yıldırım Ören, dün itibari ile görevinden alındı. Görevini başarı ile yapmamak, hatta maçlara dahi zaman zaman kalmadığı belirtilen Stat Müdürü Yıldırım Ören ile Galatasaray Kulübünün yolları ayrıldı. 

2- Hülya Tekin (İnsan Kaynakları)

G.Saray’ın dün yapılan yönetim kurulu toplantısında görevden alınan direktörler arasında İnsan Kaynakları Direktörü Hülya Tekin’de yer aldı. Bu departmanda da görev değişikliğine gidildi. 

3- Sedef Hacısalihoğlu (Mali İşler Direktör)

2010 yılında Galatasaray Kulübüne Mali ve İdari İşler Direktörü olarak giriş yapan Sedef Hacısalihoğlu’da görevinden alınan bir başka isim oldu.

4-Kadri Çıtmacı (Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü)

Galatasaray’da Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü Kadri Çıtmacı da performansı nedeni ile görevinden alınan bir başka profesyonel çalışan oldu.

Haber: Ali Naci Küçük