Galatasaray, sezonu 3 lig, 1 kupa finali ile tamamlayacak. Yönetim her maç için 3 milyon TL prim verme kararı aldı. Beşiktaş'a verilen 3 milyon euroluk prim oyuncularına ödendi.

Oyuncuların ödemeleri konusunda da sorun yaşamak istemeyen Sarı-Kırmızılı idareciler, nakit para arayışına da devam ediyor.

Başkan Cengiz'in ödemelerde sorun yaşatmama konusunda yöneticilere talimat verdiği bildirildi. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, tüm gününü Florya'da geçiriyor.

2. Başkan Albayrak, futbolcuların tüm sorunu ile yakından ilgileniyor.

Çifte kupa için tarihi prim

Galatasaray'da kupa ve lig şampiyonluğu futbolcuları prim zengini yapacak. Yönetim, sözleşmelerdeki özel maddeler dışında da prim verecek.

Teknik direktör Fatih Terim sözleşmesi gereği 500 bin euro şampiyonluk primi alacak. Fubolculardan en yüksek şampiyonluk primi Belhanda'ya ait... Galatasaray şampiyon olursa Faslı yıldız 500 bin euro şampiyon primi alacak. Nagatomo 150 bin euro, Feghouli ise 200 bin dolar şampiyonluk primi almaya hak kazanacak.

Diğer taraftan özel sözleşme gereği Fernando ve Mariano gibi isimler de hak etmiş oldukları puan başı primlerin yüzde 25'i tutarında primi ek olarak alacak. Sambacıların ekstra parası 70-80 bin euro olacak.

Galatasaray'da yönetim kurulu, hem lig hem de kupa için elini cebine attı. Bu rakamın yaklaşık 20 milyon lira olması bekleniyor.