Futbol dünyası Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Arjen Robben gibi oyuncuların damga vurduğu parlak bir dönemin ardından yavaş yavaş kuşak değişikliğine hazırlanıyor. En yaşlısı 17 yaşındaki oyuncular arasında Galatasaray genç takımının formasını giyen İbrahim Demirbağ da yer aldı.

Sarı-kırmızılıların yetiştirdiği son büyük yıldızın Arda Turan olduğunu vurgulayan gazete; "Ancak Galatasaray altyapısının tartışmasız incisi İbrahim Demirbağ bu durumu yakın gelecekte değiştirecek gibi görünüyor. 10 numara rolünde görev yapan 16 yaşındaki oyuncu, 127 maçta 73 gol attı ve birçok Avrupa kulübünün de yakın takibinde" yorumunu yaptı.

HAGI’NİN OĞLU DA LİSTEDE

Eski Galatasaray’lı oyuncu ve teknik direktör Gheorge Hagi'nin oğlu Ianis de 50 genç yetenek arasında gösterildi. Henüz 16 yaşındaki Ianis, geçtiğimiz haftalarda Rumen ekibi Vitorul Constanta'da kaptanlık pazu bandını takmış ve Romanya tarihinin en genç kaptanı olmuştu. Guardian'ın değerlendirmesinde Real Madrid'in 16 yaşındaki oyuncusu Martin Odegaard da kendisine yer buldu.