Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 28. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena'da Gaziantepspor ile karşılaşacak. 

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a karşı aldığı mağlubiyet ile zirve yarışında yara alan Aslan, Okan Buruk’un çalıştırdığı Gaziantepspor’a karşı sürpriz yaşamak istemiyor.
 
58. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 58. kez karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmalarda Galatasaray, sahadan 33 galibiyet ile ayrılırken, Gaziantep ekibi ise 14 müsabakada gülen taraf oldu. 10 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.
 
SNEIJDER YOK, EMRE OYUNDA

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı süren Hamit Altıntop ile sarı kart cezalısı olan Wesley Sneijder dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Hollandalı yıldız Sneijder’in yokluğunda o mevki için genç oyuncu Emre Çolak’ı oynatmayı düşündüklerini söylemişti.
 
8 FUTBOLCU SINIRDA

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek olan Hamit Altıntop'un yanı sıra 3’şer sarı kartları bulunan Muslera, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Alex Telles, Semih Kaya, Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş Gaziantepspor karşılaşmasında sarı kart görmesi halinde ligin 29. haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.
 
DÜDÜK METE KALKAVAN’DA

Yarın Türk Telekom Arena'da saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Erbay Aldemir olacak.