Galatasaray'da Arsenal yenilgisinin şoku sürerken hayal kırıklığı olan maçın devre arasında kötü taktiğe Wesley Sneijder'in isyan ettiği ortaya çıktı. Sneijder ile birlikte taraftarın sevgilisi olan diğer isimler Muslera ve Melo'nunda Hollandalı yıldızın arkasında durduğu belirtildi. Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli futbolcuları ilk yarıdaki 3-5-2 dizilişinin yeterli olmadığını savunurken kanatların çok boş olduğu ve süratli Arsenal oyuncularının durdurulamadığını söylediler. 

SNEİJDER SOYUNMA ODASINDA PATLADI

Hücuma katkı verip aynı zamanda defansa gelip top alan ve görevini başarıyla yapan Sneijder sahada gezen arkadaşlarına patladı. Vasatı aşamayan Alex Telles, Veysel, Pandev ve Yekta Hollandalı'nın hırsından nasibini alırken Prandelli oyuncusunun tepkisi sonra 4-4-2 dizilişine döndü. Her ne kadar ikinci yarı farklı bir Galatasaray seyredilsede geri dönüş mümkün olmadı.

BÖYLE GİDERSE 8 YERİZ

Taraftarın protestosuna maruz kalan Prandelli son olarak oyuncularındanda tepki alınca ikinci yarı morali bir hayli bozuktu. Oyuncuların ''Böyle oynamaya devam edersek 8 yeriz hocam. Kimse sahada ne yaptığını bilmiyor. Her atakta halemizde pozisyon buluyorlar. Kanatlar bomboş hızlı adamlar durdurulamıyor'' dediği iddia edildi.