Galatasaray'da devre arasında yapılan transferler arasında Alex Telles performansı ile geçer not almayı başarırken, diğer 8 isim ise fark yaratamadı. Bu isimler arasında büyük umutlarla kadroya katılan, ancak beklentilerin altında kalan Izet Hajrovic'in ise elde ettiği istatistik şaşırttı.

Bosna-Hersekli oyuncu, 12 mücadelede sarı-kırmızılı formayı giyerken, bu mücadelelerin sadece 1'inde 90 dakika sahada kalabildi.

SADECE 1 KEZ SON DÜDÜĞÜ GÖRDÜ

Son olarak Gençlerbirliği mücadelesinin devre arasında oyundan alınan 22 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de 3 kez sonradan oyuna dahil olurken, Mancini'nin ilk 11'inde yer aldığı 5 maçın tamamında oyundan alınan isimlerden biri oldu.

Devler Ligi'ndeki Chelsea mücadelelerinde de görev alan genç isim, İstanbul'da 1-1 sonuçlanan karşılaşmada 31. dakikada oyundan çıkarken, Londra'daki mücadelede de son 14'te şans buldu. Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynanan karşılaşmada da oyundan alınan 1991 doğumlu oyuncu, sadece Tokatspor maçının son düdüğünde sahada bulundu.

GRASSHOPPERS'TA DA AYNI! 36 MAÇIN 30'UNDA...

3,5 milyon euroya transfer edilen Hajrovic'in bu ilginç istatistiğinin eski takımı Grasshoppers'ta da aynı olduğu da göze çarptı. Sezonun ilk yarısında İsviçre Süper Ligi'nde 15 maçta görev alan Izet, 10 maçta oyundan alınırken, 1 maçta sonradan oyuna dahil oldu ve sadece 4 maçın tamamında oynadı.

İsviçre Kupası, Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ile birlikte toplamda bu sezon 36 mücadelede forma bulan sağ kanat oyuncusu, bu maçların sadece 6'sında 90 dakikayı tamamladı.

SEZON SONUNDA DETAYLI RAPOR

Fizik olarak eksikliğinin bulunduğu ve maç içinde kopmalar yaşadığı yönünde eleştiriler yapılan solak yıldız adayının, eksiklerini tamamlamak için özel antrenman programı uygulanacağı belirtildi.

Transferi ciddi şekilde eleştirilmeye başlanan Hajrovic için, Roberto Mancini'nin de görevine devam etmesi halinde, takımda kalıp kalmaması yönünde sezon sonunda detaylı bir rapor vermeyi planladığı bildilrildi.

Sporx