Saat 10.00'da tesislerin yolunu tutan Denizli, 10:30 gibi oyuncularını toplantı odasına çağırdı. "Futbolcularımla yalnız kalmak istiyorum" diyen ve tüm kulüp çalışanlarını odadan çıkaran tecrübeli hoca, öğrencileriyle 2 saat baş başa kaldı.
 MUTFAKTAN BAŞLADI

Yeni teknik adamın Florya'daki ilk durağı mutfak oldu. Aşçılarla özel olarak görüşen Denizli, yemek listesini inceledi ve menüyü değiştirdi. Buna göre sarı-kırmızılı takım artık haftada 2 gün balık yiyecek, Cuma günleri tesislerde lüfer ziyafeti çekilecek. 

Protein ağırlıklı beslenmeye önem veren Denizli, bakliyat (nohut, bezelye, mercimek) ürünlerinin çok tüketilmesine karşı. Ayrıca futbolculara özel salata ve meyve servisi olmayacak. Futbolcular kendi salatasını mutfağın başına gidip kendisi hazırlayacak ve aynı şekilde meyvesini de yine kendisi kesecek.

 ‘TEK VÜCUT OLMALIYIZ’

Hamza Hamzaoğlu’nu hedef alan oyuncular, “Hocam sezon başı kamplarında iyi çalıştırılmadık. Yeterli şekilde hazırlanamadık. Bu yüzden de şimdi bunun sıkıntısını çekiyoruz. Kondisyon sorunu yaşıyoruz” diyerek faturayı eski hocalarına kesti! 

Mustafa Denizli, herkesin görüşünü dinledikten sonra, yardımcısı ile birlikte gereken çalışmaları yaptıracaklarını ve bu sorunu gidereceklerini ifade etti.

Takım olarak kenetlenmeleri gerektiğini ve herkesten sorumluluk alıp özveri göstermelerini isteyen Denizli, “Eğer tek vücut olursak yeniden zirveye çıkarız. Size güveniyorum. Kasımpaşa maçıyla birlikte bambaşka bir dönem başlıyor” diye konuştu.

HER ŞEY DEĞİŞECEK

 Hakan Balta ile Manisa'da çalışan Mustafa Denizli, yabancılara kendini tanıttı ve takıma yönelik motive edici bir konuşma yaptı.

Denizli şu ifadeleri kullandı: 

"Geçmişi unutun. Sıfırdan başlıyoruz. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız. Ben size güveniyorum, siz de bana güvenin" diyen Denizli, "Kaybedilmiş bir şey yok... Zirveyle aramızdaki 7 puan fark, kapanmayacak bir fark değil" ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik patronu, idman metodundan yemek düzenine kadar her şeyi değiştireceğini söyledi ve oyuncularına "Merak etmeyin her şey çok daha güzel olacak" dedi.

Bu toplantıda sarı-kırmızılı futbolcuların da düşüncelerini ve sıkıntılarını anlattıkları öğrenildi.