Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları, isteksiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak'ın yeni  adresi Ümraniye Nevzat Demir tesisleri olabilir.

Oyuncu 'Beşiktaş' kulübü 'Galatasaray' dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın devre arası transfer döneminde Parmak'ı çok istediği ancak Trabzonspor yönetiminin oyuncuyu Galatasaray'a vermeye çalıştığı iddia edildi. Bu yüzden Parmak, sezonun ikinci yarısında  kadroya giremedi.

Fatih Terim de istiyor

Fatih Terim’in yeni sezonda takımın başında kalması durumunda oyuncuyu istediği ve Trabzonspor'un kapısının tekrar çalınacağı belirtiliyor. Ancak  Parmak'ın şu andaki tercihi Beşiktaş.

Doruhan Toköz'ün yerine

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve bir türlü sözleşme imzalamayan Dorukhan Toköz yerine, Beşiktaş Yönetiminin ve Sergen Hoca’nın boşluğu Abdulkadir Parmak ile doldurmak istediği ve bu transferde ısrarcı olduğu vurgulanıyor.

2023'e kadar sözleşmesi var

Abdulkadir Parmak'ın Trabzonspor'la sözleşmesi 2023 yılına kadar sürüyor. Trabzon kökenli olan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin sezon sonu ilişkilerini sayesinde  bu transferi gerçekleştirmeyi planladığı belirtiliyor.

(Ajansspor)