Takımımızda yeni sezonda takımın başına geçecek ismi hâlâ netleştiremedi. Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından sarı-kırmızılıları altyapıda görev yapan Orhan Atik ve Jan Olde Riekerink'e emanet eden yönetim, gelecek sezon için kesinlikle yabancı hoca tercihi yapmayı planlıyordu.

Son 2 aylık süreçte İsviçreli Lucien Favre, Arjantinli Jorge Sampaoli, Fransız Rudi Garcia gibi teknik direktörlerle görüşen Başkan Dursun Özbek'in kurmayları olumlu bir geri dönüş alamamış son olarak Mircea Lucescu'nun kapısı çalınmıştı. Ancak Rumen çalıştırıcının istediği rakamlar ve 'üstten bakan' bir tutum sergilemesi G.Saray yöneticilerini sinirlendirdi. Görüşülen 4 yabancı isimle de anlaşmaya varamayan sarı-kırmızılılar rotayı daha önce de görüşülen Abdullah Avcı'ya çevirdi

''Sezon bittikten sonra görüşürüz''

Sarı-kırmızılı kulüpte daha önce altyapıda görev yapan eski milli takımlar teknik sorumlusu Abdullah Avcı, yerliler arasından yine tercih edilen ilk isim oldu. Avcı ile temas kuran Galatasaray yöneticilerinden Mehmet Özbek'in başarılı çalıştırıcı ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.

Özbek'in, Avcı ile "Siz camiamızı çok iyi tanıyorsunuz. Biz de aynı şekilde sizi çok iyi tanıyoruz. Sizinle her zaman çalışmak isteriz. Türkiye Kupası finalinden sonra sizinle detaylı bir şekilde görüşmek isteriz" şeklinde bir konuşma gerçekleştirdiği, Başakşehir'in hocasının da "Tabii ki uzun uzun konuşmak isterim" cevabını verdiği belirtildi.