Galatasaray'da cumartesi günü yapılacak olan seçim öncesi Abdurrahim Albayrak gündemi oluştu. Seçimde iki adaydan biri olan Dursun Özbek'in, Albayrak ile görüştüğü ve Sportif A.Ş'de yer almayı teklif ettiği öğrenildi.

PROJELER TİMUR'UN İDARE ALBAYRAK'IN

Piranaspor'un haberine göre; yönetimde yer alan Erden Timur'un futbol konusunda daha geride olduğunu düşünen Dursun Özbek'in, Abdurrahim Albayrak'ın tecrübesinden faydalanmak istediği belirtiliyor. Yer aldığı yönetimlerin büyük çoğunluğunda şampiyonluk gören Albayrak'ın ayrıca bir oy potansiyeli de bulunuyor.

DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Dursun Özbek'in teklifi karşısında onore olduğunu belirten Abdurrahim Albayrak'ın, düşünmek için süre istediği iddia edildi. Yakın çevresi ve siyasi isimler tarafından yoğun şekilde kabul etmesi yönünde baskı yiyen tecrübeli yöneticinin kararını olumlu şekilde ileteceği düşünülüyor.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

'BU NASIL BİR VİCDANSIZLIK'

Dursun Özbek’in Sportif AŞ’de görev vereceği Erden Timur, son günlerde ortaya atılan iddialara isyan etti. Timur, “Sevgiyi bile kendi çıkarına alet etmek, vicdansızlıktır. TSKB ile yapalım diyen ben değil miyim? Kimseye yanlış bilgi veremezsin. Bu imkânsız. Boynunu kesersin, veremezsin. Peki nasıl oluyor da TSKB’nin yaptığı rakamlara ‘Ali Sami Yen’in koltuğunu satın almak istiyorlar’ diyorlar. Bu nasıl bir vicdansızlık ya” yorumunu yaptı.

(Piranaspor)