Sü­per Lig’i ikin­ci sı­ra­da bi­ti­re­rek Dev­ler Li­gi’ne doğ­ru­dan ka­tıl­ma he­sap­la­rı ya­pan Ga­la­ta­sa­ray’da tek­nik di­rek­tör Ro­ber­to Man­ci­ni ko­nu­sun­da sı­cak ge­liş­me­ler ya­şa­nı­yor. Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ünal Ay­sal Tek­nik Di­rek­tör Man­ci­ni ve ve­daya ha­zır­la­nan Drog­ba ile il­gi­li çar­pı­cı açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Ay­sal’ın flaş söz­le­ri­nin şif­re­le­rini çöz­dük.

Ga­la­ta­sa­ray Baş­ka­nı Ay­sal, Man­ci­ni  ko­nu­sun­da  “Ken­di­si  ile de­vam et­mek is­ti­yo­ruz. Be­nim Man­ci­ni ile en ufak so­run ve te­red­dü­tüm yok. Eğer Man­ci­ni bi­zim­le de­vam et­mek is­te­mez­se say­gı du­ya­rım. Ön­ce­lik­li he­def Şam­pi­yon­lar Li­gi’ne di­rekt git­me hak­kı­nı el­de et­mek. Son­ra­sın­da ho­ca­mı­zın ka­ra­rı­na gö­re yol ha­ri­ta­mı­zı be­lir­le­ye­ce­ğiz. Trans­fe­re 40-50 mil­yon eu­ro har­ca­mam “ di­ye açık­la­mada bu­lun­muş­tu. Ga­la­ta­sa­ray ku­lis­le­rin­de ko­nu­şu­lan şu:  “Man­ci­ni’nin ta­kım­dan ay­rıl­ma ola­sı­lı­ğı  kal­ma ola­sı­lı­ğın­dan daha yük­sek. İtal­yan ça­lış­tı­rı­cının yö­ne­ti­me sun­ma­sı bek­le­nilen trans­fer büt­çe­si ol­duk­ça yük­sek gö­rü­nü­yor. Ga­la­ta­sa­ray yük­lü bir trans­fer büt­çe­si­nin al­tı­na gir­me­yi dü­şün­mü­yor.  Man­ci­ni’nin is­te­di­ği tak­vi­ye­ler ya­pıl­ma­dı­ğı sü­re­ce de ye­ni se­zon­da Ga­la­ta­sa­ray’da göreve devam etmeye pek de sıcak bakmıyor.”

Ay­sal,  “Drog­ba’nın ye­ri­ne dört aday be­lir­le­dik. Ka­ra­rı ho­ca ve­re­cek” açık­la­ma­da bu­lun­muş­tu. Aday­lar ara­sın­da Eto’o ve Ba­lot­tel­li gi­bi so­run­lu yıl­dız oyun­cu ke­sin­lik­le bu­lun­mu­yor. Tor­res (Chelsea), Go­mis (Lyon), Mev­lüt Er­dinç (St Etienne) ve Stan­dard Lie­ge for­ma­sı gi­yen Michy Bats­hu­ayi isim­le­ri gün­dem­de.Ünal Ay­sal’ın elde edilen 2 şam­pi­yon­luk­ta et­ki­li olan Ali Dü­rüst ve Ab­dur­ra­him Al­bay­rak gi­bi isim­le­ri ye­ni­den yö­ne­ti­me al­ma­yı dü­şün­me­di­ği öğ­re­nil­di.

Bugün