JASON DENAYER

City, 4 sezondur kiraladığı oyuncusunu artık satmak istiyor. Belirlediği 10 milyon euro'luk bonservis Aslan'ın bütçesini çok aşıyor.

BADOU NDİAYE 

Küme düşen Stoke, kiralama bedeli olarak 4 milyon euro istedi. Ndiaye de 3 milyon euro talep ediyor. Toplamda 7 milyon euro'luk rakam ürkütüyor.

AHMED MUSA 

Leicester City 5 milyon euro'ya kiralayabileceklerini söyledi. Bu rakamı duyan Abdurrahim Albayrak görüşmeleri şimdilik askıya aldı.

AZİZ BEHİCH

2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Yuto Nagatomo’yu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Fatih hocanın isteğiyle yedek sol bek olarak Aziz Behich’i gözüne kestirdi. Aynı zamanda Türk pasaportu da bulunan 27 yaşındaki Avustralyalı futbolcu, Galatasaray’a gelmek için can atıyor. Ancak Bursa’nın kapıyı 5 milyon Euro’dan açması sıkıntı yarattı. Galatasaray Yönetimi şimdi yeni bir formülle Timsah’ın kapısını çalıyor. Gözden çıkarılan Fransız sol bek Carole, Bursa’ya önerildi. Ek olarak 2.5 milyon Euro’luk bir teklif paketi hazırlandı.

EMRE AKBABA

Sadece Galatasaray değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de peşinden koşturan Emre Akbaba için de pazarlık süreci devam ediyor. Akbaba için de pazarlık süreci devam ediyor. Aytemiz Alanyaspor cephesi 4 milyon Euro’ya kadar düşmüş durumda. Ancak Sarı-Kırmızılılar hem nokta transfer hem de kulübeye takviye peşinde olduğundan ve UEFA tarafından takip edildiğinden dolayı, bonservis bedellerini mümkün olduğunca düşürmeye çalışıyor. Emre için de Alanya’ya 2.5 milyon Euro artı Tolga Ciğerci’nin bonservisi önerildi. Eğer taraflar kabul ederse, Tolga Ciğerci’nin yıllık 2 milyon Euro’yu aşan maliyetinin bir bölümü Galatasaray tarafından karşılanacak.

MAHMOUD TREZEGUET

Kasımpaşa’nın 23 yaşındaki yeteneği Trezeguet’nin 5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi var. Ancak buna KDV dahil değil. Genç yıldızla anlaşan Sarı-Kırmızılılar’ın, oyuncuya imza attırabilmesi için KDV ile beraber 5.9 milyon Euro’yu hesaba yatırması gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde başta Inter olmak üzere birkaç kulüple daha görüşmek üzere izin isteyen, ancak Cim Bom dışında kimseyle el sıkışmayan Trezeguet, artık Galatasaray ile Kasımpaşa’nın mutabakat sağlamasını bekliyor. Sarı- Kırmızılı yönetim ise serbest kalma maddesi yerine, Kasımpaşa ile makul bir ödeme takvimi üzerinden anlaşmak istiyor.