Kısa süre öncesine kadar Mustafa Cengiz’in aday olmayacağı, Abdurrahim Albayrak’ın başka adayı olacağı iddia ediliyordu ancak mahkemeden ibra ile ilgili çıkan karar tüm planları alt üst etti. Mustafa Cengiz’in alttan alta çalıştığı yönetim kurulu listesine son şeklini verdiği ortaya çıktı. Listede Albayrak’ı dışarıda bıraktığı belirtildi.

Abdurrahim Albayrak’ın bu dakikadan sonra aday olmak istese bile verilen sözler nedeniyle kendisine bir yönetim kurulu listesi bulmasının imkansız olduğu bildirildi. Mustafa Cengiz’in karşısına çıkacağı iddia edilen 4 adayın da asbaşkanlarını belirlediği için Albayrak’a istediği gibi bir yönetim kurulu üyeliği olmadığı, bu yüzden önümüzdeki dönemde olmayacağı öğrenildi.

Seçim Galatasaray Lisesi'nin bahçesinde yapılacak

Galatasaray’da 19-26 Aralık’ta seçim yapılacak. Hem de Tüzük’tE yazdığı gibi Galatasaray Lisesi’nde. Seçim için lisenin bahçesine sandıklar konulacak. Normalden daha fazla sandık koyulması sağlanacak. Oylarını atanların lisenin bahçesinde vakit geçirmeleri engellenecek. Her kim olursa olsun oyunu atan herkesin lisenin bahçesinden ayrılması sağlanacak.

(Fotomaç)