CNN Türk'te katıldığı bir televizyon programında Galatasaray'a dair açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Trump bizi mahvetti, allah kahretsin onu" sözleriyle artan döviz kuruna tepki gösterdi. Albayrak'ın sözleri The Sun Gazetesi'ne manşet oldu.

Albayrak, CNN Türk’te katıldığı bir programda açıklamalar yaparken ABD Başkanı Donald Trump’ı hedef aldı.
 
Son zamanlarda artan Döviz kuru nedeniyle transfer yapmanın zorlaştığını dile getiren Albayrak, “ABD'de  var ya bir adam Allah kahretsin. O Allah’ın cezası bizi mahvetti. Fatih Hoca ve başkanla beraber çok titiz çalışma içindeyiz. Cicim ayları geçti. Muhakkak transfer yapacağız. Akşamdan sabaha kadar maçı izliyoruz hocayla beraber” dedi.
 
Futbolcu satma konusunda da zorluklar yaşadıklarını belirten deneyimli yönetici, “Ligimizdeki tüm takımlar oyuncu satmak için çaba sarfedecek. Kolay satamıyoruz. Zamanında çok büyük paralar verilmiş. Satmaya kalktığımızda, vereceğimiz kulüpler bu paraların verilmesine yanaşmıyor. Böyle olunca da oyuncuyu elden çıkaramıyorsunuz. İnşallah bütün kulüpler bu sıkıntıdan kurtulur” ifadelerini kullandı.

''Çok titiz çalışıyoruz...'' 

Öte yandan Manchester City forması terleten Denayer transferi hakkında açıklama yapan Albayrak, “İsim söyleyemem ama başkan, yönetim ve hocayla beraber çok titiz bir çalışma içerisindeyiz. Artık cicim ayları geçti. Hesabımızı çok iyi yapacağız. Bir lira fazla verecek paramız yok. Sabahtan akşama kadar futbolcuların maçlarını izliyoruz. Bakmadan, etmeden oyuncu alma dönemi geçmiştir. Bu, bütün kulüpler için geçerlidir” şeklinde konuştu. 
 
Öte yandan İngiliz The Sun Gazetesi, Albayrak'ın bu sözlerini manşetten gösterdi: