İdman öncesi şehit savcının oğlunu Wesley Sneijder'e tanıtan Abdurrahim Albayrak'ın parmak hareketleri dikkatlerden kaçmadı. Albayrak'ın babasını kaybeden Muhammet'in yanında 'silahla vurulan" sözleri taraftarların da tepkisini çekti. Sosyal medyada birçok taraftar bu davranışı doğru bulmadığını söyleyerek 'çirkin' bir hareket olarak yorumlamıştı.

Olayların tamamen yanlış yorumlandığını ifade eden Albayrak, "Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, gündeme bomba gibi düşen video hakkında açıklamalarda bulundu. Olayların tamamen yanlış yorumlandığını ifade eden Albayrak, "Ne sebeple olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum, 2.5 saat içerisinden 2 saniyelik görüntü çıkartmak hiç hoş olmadı. Biz onu buraya mutlu etmek için çağırdık. Benim Sneijder'e anlatış şeklim yanlış anlaşılmış olabilir ancak ben eğer bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem tüm Türkiye'den özür diliyorum" dedi.

"GAZİANTEPSPOR MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK"

Gaziantepspor maçı hakkında da konuşan Albayrak, "Sneijder'den yoksun bir kadroyla çıkacağız. Hamit de sakatlığı nedeniyle olmayacak ama diğer arkadaşlarımız maça hazır durumda. İdmanlar iyi geçiyor. Kenetlenmiş bir ortamda idmanlar devam ediyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle güzel futbolumuzla beraber zevk alınacak bir maç olur. Taraftarsız olmaz. Onlar bizim önemli, takımı ateşleyen gücümüz. Onları Gaziantepspor maçında Karabükspor maçında olduğu gibi görmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

İşte Albayrak'ın o hareketi;