Galatasaray'da Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Abdurrahim Albayrak, transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bafetimbi Gomis, Vagner Love ve Anthony Modeste hakkında konuşan Albayrak, önemli itiraflarda bulundu.

"GOMIS'İ KİMSE BANA ANLATMASIN""Gomis bizden 3,3 milyon euro alıyordu. Parasını alamadığı için Kayseri maçına gitmemişti. İstanbul'da gol attıktan sonra da gidip para işareti yaptı. Gomis'i kimse bana anlatmasın. Yanına başka futbolcuları da alarak gelip zam istedi. Sözleşmeyi uzatıp 5 milyon euro maaş talep etti. Kalması için çok uğraştım ama olmadı. Gittiği kulüpte 10 milyon euro alıyor. Biz bu paraları veremezdik."

"MODESTE'YI ALIYORDUK AMA RİSK VARDI"

"Son gün biz çok önemli bir futbolcuyu alıyorduk. Çin kulübüne faks çektik, sahaya çıkarırsanız sizi yakarız dediler. Biz bu riske girip, Galatasaray'ı 25 milyon euro zarara soksaydım sizin karşınıza çıkabilir miydim? Son gün Vagner Love'u alıyordum ama siz bana mesaj atıp, "Sakın bunu almayın" dediniz. Siz bana mesaj attınız diye almamazlık etmedim yalnız. Eğer alabilseydik bize fayda sağlardı."

Futbol Arena