Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ile eski yönetici Abdurrahim Albayrak keyifli, esprili sohbet gerçekleştirdi.

Abdurrahim Albayrak'tan Igor Tudor sözleri

 Renkli ve başarılı yönetici Abdurrahim Albayrak, Tudor'a " Bendeki o tutku ve hırsı sende görüyorum. Saha kenarında çok hırslı, heyecanlısın" dedi. Masada olan G.Saraylı idareciler ise Tudor'a " Onun yanında maç izlemek zordur" dedi.

"KÜÇÜK OĞLUM GOMİS TAKLİDİ YAPIYOR"

Abdurrahim Albayrak daha sonra 6 yaşındaki küçük oğlu Kuzey'in, Gomis hayranı olduğunu belirterek "Küçük oğlum sürekli Gomis taklidi yapıyor. Onun sevincini yapıyor. Bir gün Florya'ya gelip Gomis ile tanışmak ve fotoğraf çektirmek istiyoruz" dedi. Tudor da Albayrak'a, " Her zaman bekleriz" yanıtı verdi.


 Abdurrahim Albayrak, Sivasspor maçından sonra neler demişti?

Galatasaray'ın 3-0'lık Sivasspor galibiyeti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, “Muhteşem bir Galatasaray. Pres yapan yorulmayan, bıkmayan. Rakibe 3 kişi basan. İnşallah böyle devam ederiz. Allah futbolcu kardeşlerimizi nazardan gözden korusun. Taraflı tarafsız herkes Galatasaray'ı seyrederken keyif alıyor. İşte futbol bu. Futbol takımı böyle oynadığı zaman tribünler de böyle dolar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri de özlemiştim sizlere de teşekkür ediyorum. Bence hepsi çok iyi Tolga da muhteşem” şeklinde konuşmuştu.

Haber Kaynağı: Futbol Arena