Şube Albayrak'a teslim edilecek

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray, potada yaşanan tokat krizini sona erdirmek en üst düzeyde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sarı kırmızılı kulüpte Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, futboldan sonra basketboldan da sorumlu olacak. Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın “16 saatini Florya’da geçiriyor” dediği Albayrak, artık basketbol şubesinin sorunlarıyla da yakından alakadar olacak. ‘Tokat Krizi’nin başından beri Ergin Ataman’a tam destek veren ve başarılı antrenöre sahip çıkan Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, basketbol şubesi içinde mesai harcama kararı aldı. 

İstek başkandan geldi

Ataman'ın sarı kırmızılı camia için önemli bir isim olduğunu yönetimde de dile getiren ve başarılı antrenöre sezon başından bu yana ödeme yapılmaması üzerine bu krizi Dursun Özbek ile çözen isimlerden olan Abdurrahim Albayrak, Başkan Duygun Yarsuvat’ın da isteği üzerine Galatasaray basketbol takımının sorunlarını çözmek adına kolları sıvayacak. İlk adım olarak Albayrak, hafta içinde Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman ile bir araya gelecek. 

Maçlara da gidecek

Abdurrahim Albayrak, Ataman’dan basketbol şubesinin sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerini dinleyecek. Galatasaray futbol takımından olumlu etki yapan ‘Ağabey’ formülü kısaca Başkan Yardımcısı, çabalarıyla potada yeniden birlikteliğin sağlanması için çaba gösterecek. Albayrak, futbol takımının takvimi müsait olursa Galatasaray Liv Hospital basketbol ekibinin maçlarına gitmeyi de ihmal etmeyecek.