Kongre üyeliğinin 25 yılını tamamlayan Acar Yıldırım, yaklaşık 8 sene önce kulübün Divan Kurulu üyesi olmuştu.

"GALATASARAY İYİ YOLDA"

Yıldırım'ın demeci şöyle: "Galatasaray iyi yolda. Başkan ve yönetimi de güçlü isimlerden oluşuyor.. Hakemler Galatasaray aleyhine çok fazla hata yapmazsa ipi göğüsleyen taraf biz olacağız. Takım ve yeni transferler takıma adapte oldu." dedi.

GALATASARAY'IN DAVETLERİNE KATILIYORDU

Bir dönem kardeşi Aziz Yıldırım'la arası iyi olmayan Acar Yıldırım, Galatasaray'ın 4.yıldız etkinliklerine katılıp kardeşini kızdırıyordu.

Acar Yıldırım, şu sıralar kardeşi Aziz Yıldırım'la inşaat sektöründe rol alıyor.

AZİZ YILDIRIM KİMDİR? 

Aziz Yıldırım 2 Kasım 1952 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Aziz Yıldırım 1990-1992 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yönetimde görev aldı. 15 Şubat 1998'de yapılan kongrede rakibi Vefa Küçük karşısında fazladan bir oy kazanarak başkan oldu. 1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yapmasının ardından 3 Haziran 2018 günü yapılan seçimli olağan genel kurulda rakibi Ali Koç'a karşı başkanlığı kaybetti. 

Üç çocuk babası olan Yıldırım, 7 Nisan 2010 tarihinde ilk iki çocuğunun annesi olan 30 yıllık ilk eşi Yıldız Algün'den boşanarak 12 Mayıs 2011'de Gonca Çelikkıran ile evlendi. Bu evlilikten Yaz adından bir kızı oldu. 

Ümit Davala: "İstenen rakamlar çok yüksekmiş, 7-8 milyon..." Ümit Davala: "İstenen rakamlar çok yüksekmiş, 7-8 milyon..."

Aziz Yıldırım başkanlık yaptığı dönemde şike davası kapsamında 3 Temmuz 2011'de "Ekonomik çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" ve "Şike yapmak" iddiasıyla gözaltına alınarak 1 yıl hapis yattı. Geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli takımın eski yöneticilerinin de olduğu çok sayıda kişi aklandı. Başkanlığı döneminde futbol takımı ile 6 lig şampiyonluğu 8 lig ikinciliği yaşadı. 

(Fotospor)