Galibiyet aldıklarını için şükrettiğini dile getiren Felipe Melo, “Bu maçın bizim için önemli bir fırsat olduğunu biliyorduk. Galatasaray takımının sahanın içerisindeki duruşu çok önemliydi. İlk dakikadan itibaren bunun olması takımımız adına çok sevindirici. Bugün benim bireysel performansımdan ötürü takım performansımız önemliydi. Bugün aile olarak galibiyete aç bir takım vardı sahada. Maç içerisine baktığımız zaman Sneijder’in golleri vardı ve Ceyhun top kapıyor yani sahada savaşan bir Galatasaray vardı. Sürekli sahada mücadele içerisinde tam bir aile gibi galibiyete aç bir takım vardı. Galatasaray’ın duruşu ve maça yaklaşımı bizim için gerçekten çok önemliydi” açıklamalarında bulundu.

Melo, bugün çok mutlu olduğunu da ifade ederek, “Galatasaray gibi önemli bir camiayla 100 maç oynama şansı buldum. Şükrediyorum ve takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Başarı bireysel olmuyor, takım olarak oluyor. Bugün sadece değinilmesi gereken konu, Galatasaray’ın sahada galibiyete aç bir takım görüntüsü vermesi. Aradaki puan farkını gidermemiz gerekiyor. Rakibimiz Fenerbahçe’nin ne yaptığı önemli değil. Önemli olan bizim ne yaptığımız” sözlerine değindi.

Milli Takım yorumu

Felipe Melo milli takım konusunda ise, “Milli takımımla da önemli işlere imza attım. Konfederasyon Kupası’nda özellikle. Ne zaman çağrılsam ilk 11 oynayan bir Melo vardı sahada. Benim Brezilya Milli Takımı’na çağrılıp çağrılmam konusunu bana sormak yerine, teknik direktörü arayarak sorarsanız ben de size minnettar olurum. Sonuçta beni çağıracak ya da çağırmayacak olan o” dedi.

Sözlerini noktaladıktan sonra yayıncı kuruluşun muhabirinin 'Galatasaray'da nice maçlara' sözüne Melo, 'İnşallah, inşallah..' diye cevap verdi.