Sezon öncesi kamp çalışmalarını İngiltere'nin Birmingham kentinde sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında 13 Temmuz Cumartesi günü İngiltere 1. Lig ekiplerinden Shrewsbury Town'la karşı karşıya gelecek.

Shrewsbury Town'ın genç forveti Tom Bradshaw, Galatasaray'la karşılaşacakları maçtan önce yerel basına bir röportaj verdi ve oldukça heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Bu maç dürüst olmak gerekirse beni çok fazla korkutmuyor, maçlara korkudan ziyade heyecanla bakarsınız. Açıkçası bizden daha üst seviyede bir takımlar ve bizden daha teknik özelliklere sahipler ama biz çok çalışmalı ve onlarla mücadele edebilmek için elimizden geleni yapmalıyız" yorumunda bulundu.

Galatasaray'la karşılaşacaklarını ilk önce babasından öğrendiğini söyleyen 20 yaşındaki oyuncu bu duruma ilk başta inanamadığını belirterek, " Sezon öncesi fikstürünü babam benden Kalebet önce öğrenmişti ve beni arayıp Galatasaray'la maç yapacağımız söyledi, ama ben kesinlikle bu işte bir yanlışlık olmalı dedim" ifadelerini kullandı.

İngiliz oyuncu son olarak kasabada herkesin maçın havasına oldukça girdiğini ifade ederek, "Drogba, Sneijder ve Eboue gibi dünyaca ünlü oyuncuların buraya gelmeleri ve onlarla karşılaşacak olmamız mükemmel bir şey. Onlara karşı oynamak gerçekten gurur verici olacak. Artık Shrewsbury'nin her yerinde bu maç konuşuluyor. Sanırım herkes maça akın edecek" dedi ve sözlerini noktaladı.

Sporx