İngiliz basınında, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye etkisiz bir futbol sonucu elenmesinin yankıları sürüyor.

'Ada' basınının önemli gazetelerinden Metro'da köşe yazarlığı yapan Rob Divine, karşılaşmada kendisinden beklenenleri sahaya yansıtamayan Wesley Sneijder'i ele aldı ve Hollandalı yıldız için 'son kullanma tarihi geçmiş' şeklinde ağır bir ifade kullandı.

İşte Divine'ın yazısından bir bölüm...

"Salı günü Chelsea'ye karşı, oynadığı takımların hücum organizasyonlarında ana destek olan Sneijder, yavaş ve ağırdı ve etrafında olanları değiştirmek için yapabileceği bir şey yok gibiydi. Yoksa onu takım arkadaşlarının kaliteden uzak olması mı etkiliyordu?

Oyunun yönünü değiştirmesini sağlayan, hızlı tek paslarını gitmesi ile birlikte de, 2014 Sneijder'i artık son kullanma tarihi geçmiş gibi görünüyor.

Hollanda'dan takım arkadaşları Rafael Van der Vaart ve Klass-Jan Huntelaar'ın olduğu gibi yüksek fiyatlarını karşılamadıkları yönünde bir tartışma başlatmak çok mantıklı gibi.. Sneijder bütün elde ettiği onur ve ödüllere rağmen potansiyelini hiçbir zaman tam olarak yansıtamadı.

Bu yaz Brezilya'daki Dünya Kupası, onun bize süper yetenek olduğunu anlatması için son gerçek bir şans olabilir ya da 'Wesley Sneijder'in kaybolmasının gizemli hikayesinin" bir başka bölümünü izleyeceğiz."

Sporx