Sancak; Mario Balotelli, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi'nin transferleri hakkında konuştu.

Balotelli'nin Sion'a transferini değerlendiren Murat Sancak "Sezon başında Balotelli, Adana'dan gitmek istiyordu. Hatta Türkiye'ye de gelmek istemiyordu. Türkiye'den sıkıldı kısacası. Balotelli özel bir insan. Çok iyi bir iletişimimiz vardı. Bir kere idmanlara geç gelmişliği yok. O kadar gitmek istedi ki "O zaman parayı sen ver ve git" dedim." ifadelerini kullandı.

DZYUBA'YI FENERBAHÇE İSTEDİ

Ballotelli'nin yerine gelen Artem Dzyuba hakkında konuşan Sancak, "Dzyuba özel bir isim. 4 aydır sahaya bile çıkmamış. Sadece 2 gün sezon başı kampında yer aldı. O yüzden zamana ihtiyacı var. Bizden önce Fenerbahçe'yle de görüştü , oraya gitme durumu vardı." dedi.

ALİ KOÇ'TAN BALOTELLİ HAMLESİ

Mavi şimşeklerin başkanı, Mario Balotelli ile ilgili: "Göztepe maçından sonra Ali Koç, Mario Balotelli için bizi aradı "Ne düşünüyorsun?" dedi. Ben de "Başkanım, size yaramaz. Onu yönetmek için beni de almalısınız" cevabını verdim. Fenerbahçe ve Galatasaray benden Mario'yu istemedi. İsteseler verirdim." dedi. 

BATSHUAYİ VE ICARDİ SÖZLERİ

Mehmet Demirkol'dan Dursun Özbek'e sert eleştiriler Mehmet Demirkol'dan Dursun Özbek'e sert eleştiriler

Michy Batshuayi ve Mauro Icardi ile ilgili açıklama yapan Murat Sancak "Hocamız geçen sezonun bitiminden sonra Batshuayi'yi istedi. Chelsea 6 milyon Euro istedi. Fenerbahçe 3 Milyon Euro'ya almışsa tebrik etmek lazım. Galatasaray da Mauro Icardi'yi almış. Özel oyuncular bunlar." dedi.

YABANCI SINIRI KALDIRILSIN

Yabancı sınırı ve Rezerv Lig hakkında konuşan Sancak: "TFF'nin yabancı sınırını kaldırması lazım. Yabancı sınırı olmadan Avrupa'da daha güzel işler yapıyorduk. İyi, kaliteli yerli oyuncu bulsak niye oynatmayalım? Kimseye haksızlık olmaz. Rezerv Ligi en çok isteyenlerden birisi bendim. Saha yetersizliğinden, giderlerden dolyı birçok takım sisteme ayak uyduramadı. Ali Koç da devam etmesini istiyordu. Büyük bir takımın hocası 'Ben bunlarla uğraşamam' dedi. Önümüzdeki yıllarda B Takım olarak kurulursa belki daha iyi işleyebilir." diyerek sözlerini tamamladı.