Balotelli, Belhanda, Jonas Svensson, Benjamin Stambouili ve David Akintola gibi yıldızları kadrosuna katan Adana Demirspor son olarak Mbaye Diagne'yi gündemine aldı.

ADANA'DA KARAR ANI

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Mbaye Diagne'yi kiralık olarak kadrosuna katmanın planlarını yapan Adana Demirspor, sarı-kırmızılı yönetim ile görüşme yaptıktan ve Senegalli futbolcunun mali şartlarını öğrendikten sonra son kararını verecek.

DIAGNE DE İSTERSE

Galatasaray'dan 2.4 milyon euro maaş alan ve sarı-kırmızılı kulüp ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mbaye Diagne'nin transfer sürecindeki kararı da belirleyici olacak.

KİRALAMA BEDELİ YOK

Mbaye Diagne'nin 2.4 milyon euroluk garanti maaşından çıkmak isteyen Galatasaray'ın transfer sürecinde Adana Demirspor'dan herhangi bir kiralama bedeli de talep etmeyeceği belirtildi.

BALOTELLI ETKİSİ

Daha önce yaptığı açıklamalarda Mario Balotelli ile aynı takımda oynamak istediğini ifade eden Mbaye Diagne, şartlar olgunlaşırsa Adana Demirspor forması altında bu fırsatı yakalamış olacak.

NE DEMİŞTİ?

Mbaye Diagne: "Mario Balotelli, futboldaki tek idolüm. İkimizin de ortak noktası siyahi olmamız. Siyahi futbolcuların sık sık ırkçılığa maruz kaldığını biliyoruz. Onun bu durum karşısında gösterdiği cesareti ve ayrımcılığa karşı mücadele etme biçimini takdir ediyorum"

(Sporx)