Fatih Terim'e son 10 yılda en az 10 kez başkan olması tavsiye edildi. Teklif edildi. Kapısına gidildi. Rica edildi. Ancak bu süreç hiç bu dönemde olduğu kadar talepkar değildi. 

Ahmet Ocaklı'nın başını çektiği bir grup en son 2020'nin son günlerinde Terim'in kapısını çalmış, "Aday ol. Seni başkan seçelim" demişti.

Belhanda krizi sonrasında yaşananlar, yönetimin Terim'in muhalefetine rağmen Faslı oyuncuyu göndermesi muhalifleri yine harekete geçirdi. Ocaklı bir kez daha aynı ekiple Terim'in karşısına geldi. "Aday ol" tavsiyesinde bulundu. Ancak bu kez Ocaklı'nın yanı sıra çok sürpriz bir isim daha Terim'in kapısını çaldı.

2002'den beri Galatasaray'da başkanları belirleyen isim olarak tanınan Serdar Eder. Başkan Mustafa Cengiz'in kongre üyeliğinden çıkarma kararı ile disiplin kuruluna sevkettiği Eder, "Aday olursan seni destekleyeceğiz." sözü verdi.

Aslında Eder'in Terim'e büyük bir sevgisi yok. Ancak camiada şu anda ciddi aday yok. Bu şekilde seçime gidilirse Mustafa Cengiz'in aday olmasına ve kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle Eder ve çevresi "Terim" demiş durumda.

(Fotospor)