Son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen Adem Büyük Galatasaray'da.TRT Spor'un haberine göre golcü futbolcu 2 yıllık sözleşme imzalamak için yarın İstanbul'a gelecek.

Adem Büyük kimdir

30 Ağustos 1987, Hopa , Artvin ' de dünyaya gelen Adem , Futbola Artvin Hopaspor altyapısında başlayan Adem Büyük buradan Arhavispor altyapısına ve oradan da Beşiktaş'a transfer oldu. 2004-05 sezonunda Beşiktaş A2 forması giymeye başladı. 28 maçta attığı 26 golle PAF liginin gol kralı oldu. Bu başarıya sahip ilk ve tek Beşiktaş futbolcusudur. Sezonun sonlarında Beşiktaş ile 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Ancak profesyonel formayı giyme şansı yakalayamadı.

2005-06 sezonunda tecrübe kazanması için 3. Lig takımlarından Zeytinburnuspor'a kiralandı. 11 maçta 2 golle oynayan Büyük, sezonun ikinci yarısında Türk Telekom Lig A takımlarından Akçaabat Sebatspor tarafından kiralandı. 11 maçta 1 gol atan Büyük, sonraki sezon Sebatspor tarafından bir sene daha kiralandı. 23 maçta 7 gol attı. Kariyerinde ilk kez Türkiye Kupası'nda forma şansı buldu ancak ikinci kademede Bursaspor'a elendiler. Sezon sonunda ise takım küme düşmekten kurtulamadı.