İşte Adem Büyük'ün yaptığı açıklamalar

"G.SARAY'DA MÜCADELE ETTİM"

Galatasaray'a ilk gittiğimde büyük bir mücadelenin içine gireceğimi biliyordum. Forma şansının çok zor olduğunu ve çok çalışmam gerektiğini de biliyordum ancak mücadeleden yılmadım. Ben oraya giderken oynamayacağımı da biliyordum. Bir dünya yıldızı futbolcu, arkasında eş değer bir oyuncu. Çok değerli, kıymetli oyuncular. Sakatlıkların olmasıyla bana şans geldi, iyi değerlendirdiğimi de düşünüyorum.

"OYNAYAMAZ DİYORLARDI"

Oraya giderken, Galatasaray'da oynayamaz, büyük takım oyuncusu değil dediler. Büyük takım oyuncusu olmak için önce savaşmak gerekiyor, oynadığınız takım büyük takımdır. Malatyaspor için de bu geçerli. Vicdanım rahat, mücadelemi de verdim.

"YATARAK PARA KAZANMAM"

Galatasaray’da güzel arkadaşlıklar edindim, tecrübeler edindim. Bana hiçbir şekilde yolları ayrılmak istiyoruz denmedi. Karakterimde oturarak, yatarak para kazanmak yok. Fatih hocama rica ettim, o da anlayışla karşıladı. Kulüp olarak inandığım Yeni Malatyaspor camiasına geldiğim için çok mutluyum

"HER YERDE SAVAŞTIM"

Galatasaray'da elimden geleni yaptım. Oynadığım bütün takımlarda savaşmaktan geri kalmadım. Orada güzel günlerim geçti. Malatyaspor’dan ayrılırken şartlar böyle gelişti, benim de elimde bu fırsat vardı, ben de değerlendirdim.

"MALATYA'DA BIRAKMAK İSTERİM"

2 sene kontratım var, oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum. Vücudum ne kadar izin verir, bunu bilemiyorum. Belki sezon sonu olur, belki 1 sene daha uzatırım. Burada çok güzel arkadaşlıklar edindim. Burada futbolu bırakıp, sonra futbolun içinde olacaksam burada devam etmek isterim.

(Sporx)