Eski başkanlardan Adnan Polat'ın transferler konusunda rapor hazırlattığı ve Burak Elmas'tan açıklama istediği ortaya çıktı.

Özellikle Morutan ve Cicaldau transferi yüzünden başa dertte olan Galatasaray başkanı Burak Elmas, 13 Ekim’de adeta hesap verecek. Eski başkanlar, ikinci başkanlar, eski ve yeni divan başkanlarının bir araya geleceği 13 Ekim’deki Yüksek İstişare Kurulu toplantısında seçildiği günden bu yana yaptıklarını anlatacak. İki Rumen oyuncu için basında çıkan çelişkili haberler adına da açıklama yapacak.

SÜREN, YALMAN, CANSUN ALBAYRAK...

Bu toplantıya eski başkanlardan kayınbabası Faruk Süren, Alp Yalman ve Mehmet Cansun ile eski asbaşkanlardan Abdürrahim Albayrak ile seçimde karşısına çıkan Eşref Hamamcıoğlu’nun katılması bekleniyor.

ADNAN POLAT HAZIRLIKLI GELDİ

Adnan Polat'ın Morutan ve Cicaldau transferine dahil olan Becali ailesi hakkında bir rapor hazırlattığı iddia edildi. Bu raporda daha önce yolsuzluk nedeniyle hapis yatan FCSB’nin başkanı Gigi Becali’nin vukuatlarından bahsedildi. Ayrıca Becali dışında Morutan ve Cicaldau transferi sırasında Rumen basınında çıkan haberlerde tercüme ettirildi.

Polat’ın bu raporu Elmas’ın önüne koyarak açıklama bekleyeceği öğrenildi.

(Fotomaç)