Işın Çelebi’yi aday olması için zorlayan ancak daha sonra Terim’den vazgeçmeyince arkasından çekilen Adnan Polat’tan sürpriz bir hamle geldi. Yiğit Şardan’a bir kez daha adaylık teklifinde bulundu.

“Bu adayların karşısına güçlü bir listeyle çıkarsan kazanırsın. O listeyi de sana kurarız.” dedi. Şardan’a adaylık teklifinde bulundu. Hakan Üstünberk ve Haldun Üstünel’i listesine alma sözü verdi. Galatasaray’ın eski başkanı ve “atkılılar” denilen oluşumun doğal lideri olarak görünen Adnan Polat kısa süre önce Abdürrahim Albayrak’a “Aday ol. Seni destekleyelim.” demişti.

Abdurrahim Albayrak'ın seçim kozu transfer

Mevcut Başkan Mustafa Cengiz yeniden aday olmak isterken, yakın çevresi ve doktorları sağlık problemleri nedeniyle Cengiz'in bu kararını desteklemiyor. Bir yandan 2.Başkan Abdurrahim Albayrak da Mustafa Cengiz'in net kararını bekliyor. Albayrak'ın, Cengiz'in seçime girmeme durumunda Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanlığı'na aday olma fikri var. Bunun için de kulis çalışmalarına başladığı ve liste hazırlığını yaptığı öğrenildi. İki isim de seçime girecek olma ihtimallerine karşı ellerini güçlendirmek adına transferleri erkenden bitirmeyi amaçlıyor.

Fotomaç