Beyaz TV'de konuşan Çakar, GalatasarayFenerbahçeBeşiktaş ve Başakşehir takımları hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken gündem yaratacak tespitlerde bulundu. 

İşte Ahmet Çakar'ın konuşmalarından önemli satır başları:

"Fenerbahçe'yi kutlamak lazım. Süper Ligi ikinci sırada bitirdi, Türkiye Kupası'nı ikinci sırada tamamladı. Türkiye'de ve Avrupa'da en sevilen iki tane spor vardır. O da futbol ve basketboldur. Fenerbahçe futbolda Türkiye ikincisi, basketbolda ise Avrupa ikincisi olmuştur. Bu bence başarıdır. Fakat bunları söylerken ve tweet atarken ironi yaptım! Fakat basketboldaki ikincilik başarıdır. Obradovic ve öğrencilerini kutluyorum!"

"Alma Şenol Güneş'in ahını çıkar ikincilikle ikincilikle! Şenol Güneş'in ahı Fenerbahçe'yi tuttu! O kafalarını saran arkadaşlar şimdi nerelerini saracak merak ediyorum! Bu arkadaşlarımızı araştırdım, birçoğu özel sektörde ciddi görevlerdeymiş.... Az önce anket yaptım, Türk halkı o kafasını bağlayan arkadaşlara, 'Başka yerlerini bağlasınlar' diyor!"

"Basketbolda bizim başarılı arkadaşlarımız var. Bu alanda çok fazla bilgiye sahip değilim. Basketbol maçında kavgayı senede bir kez görürsünüz!"

"Bu yeni yetme sanatçılar 3-5 dizide oynayınca ve kuvvetli reyting alınca da, biz her şeyi yaparız zannediyorlar. Sen kimsin kardeşim? İsmin Rıza Kocaoğlu'ymuş, dizide de Aliço'ymuşsun... Sıkıntı şurada bu Kurtlar Vadisi'nde de oldu. Dizilerdeki kabadayılar bunu gerçek hayata da taşıyor. Rıza Kocaoğlu, babası yaşında bir adamın yanına sızıyor ve elini omzuna atıyor. Galatasaray'ın başkanı 65 yaşında vardır, bu yeni yetme sanatçı da olsun olsun 35 -40 yaşındadır"

"Siz filmlerde mafyayı oynuyorsunuz, dışarıda bir hiçsiniz. Hani diyorsunuz ya 'Çukur bizim evimiz İdris babamız' Ben de diyorum ki; Beyaz Futbol bizim evimiz, Sinan Engin bizim babamız, Abdülkerim Durmaz da bizim babamız, ben de babaların babasıyım, Gökmen Özdenak'ta şan babası... Bu işlere girmeyin, hadsizlik yapmayın! Göztepe'ye de zarar veriyorsunuz. Rıza sana kötü diyeyem ama bu yaptığın patavatsızlık."

Ajansspor