Ahmet ÇakarGalatasaray teknik direktörü Fatih Terim konusunda geri adım attı. PFDK'nın verdiği 10 maçlık ceza sonrası ağır yorumlarda bulunan Ahmet Çakar, yükselen tepkiler nedeniyle yeni bir açıklama yayınladı.

Ahmet Çakar, Fatih Terim tweetini sildi mi?

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, Ahmet Çakar'ın Fatih Terim hakkındaki son paylaşımının ardından Beyaz TV aleyhine kampanya başlatmıştı. Ahmet Çakar gece saatlerinde sosyal medyadan yeni bir paylaşım yaparak tepki çeken tweetini sildiğini bildirdi.

Ahmet Çakar açıklamasında, "Sevgili dostum Adem Metan'la uzun uzun konuştuk. Fatih hocanın cezasının 10 maça çıkması sonrası birinin mutsuzluğundan,birinin cezasından mutluluk çıkarmak bana yakışmadı. Her ne kadar hocanın ciddi şekilde hatalı olduğunu düşünsem de tweetimi sildim. Hakkını helal et Fatıh hoca" ifadelerine yer verdi.AHMET ÇAKAR NE YAZMIŞTI?

Ahmet Çakar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Fatih Terim'in Kebapçı Selahattin ile yaşadağı kavgayı hatırlatarak, "3 maç ceza daha! Eeee karton imparator daha devam etsene... Federasyon, hakem falan filan. Bu iş mekan basıp sonra sıyrılmaya benzemez. Bunlar daha fragman." demişti.

Futbol Arena