Abdullah Avcı’dan rica ediyorum, Umut Nayir’in yanına gitsin, yanaklarından öpsün. Kariyerin,n iki nedenden dolayı Umut’a borçlu olduğunu düşünüyorum.Galatasaray maçı bir disiplinsizlik varken kapıya geldi. O gün Galatasaray Beşiktaş’ı yense Abdullah Avcı şu anda gidebileceğim bir takım var mı diye araştırıyordu. O gün Burak sakatlanınca Umut’u Galatasaray maçında sahaya sürmek zorunda kaldı. Beşiktaş Galatasaray maçından beri kazanıyor. Adama gülerler 75 dakika 10 kişi oynayan senden daha aşağıda oynayan bir takıma yenilince. Beşiktaş şampiyon olacaksa bunun tek sorumlusu var. Pırıl pırıl, eğitimli bir çocuk Umut Nayir. 

Arda Kardeşler her hafta katliam yaratıyor. Bir çocuk Umut Nayir Beşiktaş’ı sırtlamışken, yine bir başka çocuk Arda Kardeşler futbolumuzun içine ediyor. Beceremiyorsun Arda!Haftalardır makine mühendisi olan Arda’yı konuşuyoruz. Önümüzdeki günlerde başka bir Arda’yı konuşacağız. Arda Turan, Galatasaray’da! Bunu %99 söylüyorum.

Arda Turan’ın Galatasaray’a gelmesinden son derece rahatsız oldum. Futbol oynasa anlarım. Sosyal olarak inmiş, hüküm giymiş adamın Galatasaray’da ne işi var?

Arda Turan futbol oynamasın, futbol hayatı bitirirsin demedim. İnşallah gittiği takımda başarılı olur ve milli takımda da oynar. Beşiktaş ‘Efendi Beşiktaş’ dediği zaman ‘Seba’yı küfürle gönderdiniz’ demiştim. Galatasaray başkanı ya da hocası yerinde olsam futbolu ve sosyal hayatı inişte olan Arda’yı takımıma almam diyorum.