Ahmet Nur Çebi, Mesut Bakkal'ın "1986-1987 sezonunda Denizlispor'da oynarken Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray'dan teşvik primi aldık" açıklamasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

ÇEBİ:  "TFF, KUPAMIZI VERSİN"

Türkiye Futbol Federasyonu'na şampiyonluğun Galatasaray'dan alınıp Beşiktaş'a verilmesi için başvuru yaptıklarını hatırlatan Çebi "Mesut Bakkal Bey'in ifadeleriyle belirtmiş olduğu 1986-1987 sezonu için Beşiktaş'ın şampiyon ilan edilmesi ve kupasının verilmesi için başvuru yaptık. TFF'nin en kısa zamanda cevap vermesini arzu ediyoruz." dedi.

MESUT BAKKAL'DAN YANIT

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamasından hemen önce Mesut Bakkal, Türkiye Gazetesi'nden Hasan Sarıçiçek'e konuştu. İşte Mesut Bakkal'ın açıklamaları; "Yolda, alışverişte, bakkalda, manavda kim görse bana hala 40 sene önce yaşanmış, sırf mizah olsun diye hiçbir maddi değer gözetmeden eşe dosta yazılmış bir kitapta yazdığım 'teşvik primi'ni soruyorlar. Diyorum ki 'O dönemdeki insanların bir kısmı öldü. O günkü şartlar da, kanun, hak, hukuk, adalet anlayışı da değişti.' Eğer teşvik primi o gün suç olsaydı ben anlatır mıydım böyle bir mevzuyu? Gel de bunu bugünkülere anlat! Medyamız da maalesef 40 yıl geriden geliyor.