Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Galatasaray deplasmanda oynanan ilk maçta Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Galatasaray'a tur için 3 farklı galibiyetler gerekiyor. Öte yandan Galatasaray normal süreyi 2-0 önde tamamlarsa karşılaşma uzatmalara gidecek. Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçı muhtemel 11'ler haberimizde.

Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor, Türkiye Kupası performansı

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de 39 puanla 4. sırada yer alıyor. Galatasaray ise aynı puanla 5. sırada bulunuyor. Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'da İnegölspor'u 3-0 ile geçtikten sonra Adanaspor'u her iki maçta yenerek eledi.

Aytemiz Alanaspor son 16 turunda Kasımpaşa'yı ilk maçta aldığı 3-1'lik galibiyetin yardımıyla saf dışı bıraktı. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'da Tuzlaspor'u toplamda 4-2 ile eledi. Son 16 turunda Çaykur Rizespor'u 3-2 ile geçen Galatasaray, çeyrek final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 kaybetti.

Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşılaşacak. Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçı 12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma A Spor kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak. Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçını öncesi, sonrası ve tüm gelişmeleri ile FutbolArena'dan takip edebilirsiniz.

Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçı sakat ve cezalı futbolcular

Galatasaray'da adaptasyon çalışmalarına başlayan Radamel Falcao ve sakatlığı ciddi olmayan Marcelo Saracchi'nin Aytemiz Alanyaspor maçında forma giymesi beklenmiyor.
Falcao'nun bu maça yetişip yetişmeyeceği merak edilirken kondisyonerler eşliğinde çalışan Kolombiyalı golcünün Alanya maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Aytemiz Alanyaspor'da ise Galatasaray maçı öncesi sakat, cezalı ve eksik futbolcu bulunmuyor. Aytemiz Alanyaspor'un as ağırlıklı kadrolarla sahaya çıkması bekleniyor.

Fatih Terim'in kupadaki kritik 90 dakikada forvette yine Adem Büyük'e yer vereceği ifade edilirken Florin Andone karşılaşmanın ikinci yarısında forma giyeceği öğrenildi.

Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor maçı ilk 11'ler

Galatasaray muhtemel 11'i: Okan, Şener, Ahmet, Marcao, Linnes, Taylan, Belhanda, Jimmy, Sekidika, Onyekuru, Adem Büyük

Aytemiz Alanyaspor muhtemel 11'i: Marafona, Onur, Tzavellas, Caulker, Kaan, Siopis, Ceyhun, Efecan, Bakasetas, Bammou, Cisse

Futbol Arena