Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda dört koldan çalışmalarını sürdürüyor.Scout ekibinin raporunun yanı sıra Fatih Terim'in talepleri doğrultusunda öncelikli olarak bir orta saha ve bir de forvet transferi yapmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar ile beraber transfer operasyonunu yürütüyor.

Alternatifleri ile oldukça geniş bir transfer yalpazesinde hareket eden Albayrak ve Hanedar ikilisi, öncelikli olarak menajerler vasıtasıyla operasyonu yürütüyor.Abdürrahim Albayrak'ın "Meksikalılar ile transfer görüşmesi yapıyoruz" açıklamasının ardından "Kim bu Meksikalılar?" sorusu gündeme geldi ve Albayrak'ın hangi Meksikalı futbolcu ya da futbolcular için transfer görüşmesi yaptığı üzerine adeta fal açıldı.

Öncelikli olarak sözleşmesi sona ermiş ve boşta olan futbolcular üzerine yoğunlaşan sarı-kırmızılı yönetimin, Porto ile sözleşmesi sona eren Hector Herrera (Orta Saha / 29) ve Hector Herrera (Orta Saha / 29) opsiyonlarımı değerlendirdiği iddia edildi. Galatasaray için ortaya atılan ve Abdürrahim Albayrak'ın görüşme yaptığı iddia edilen bir diğer isim de Javier Hernandez (31).

Webaslan