"SEN BİNME ABDURRAHİM"
Telegol'e konuşan eski idareci Manisa'da maça gidip kızarak erken dönmesiyle ilgili, "Bu konuyla ilgili daha önce hiçbir yere konuşmadım. İzmir'e gittikten sonra Galatasaray'dan Cenk Ergün'ü aradım ve 'Cenk, ben maça geleceğim' dedim. O da 'Tamam abi ne demek bileti falan ben ayarlarım' dedi.

Ben de, "Belki Ali abi de gelecek. Sonra sor, bir sıkıntı falan olur" dedim.
Maçtan bir gün önce Cenk aradı, 'Hocanın bir kararı var. Uçağa yabancı kimse aldırmak istemiyor ama ben bu sizin için geçerli olmayabilir. Başkana soracağım' dedi. Bunların hepsi telefonumda mesaj olarak duruyor. Hocanın böyle bir kararı varsa saygı duyacağımı söyledim. İtiraz etmem söz konusu bile olmaz dedim. Sonra başkana sormuş, Başkan da 'Hoca böyle bir karar almışsa ona herkesin uyacağını' söylemiş. Ben de hoca böyle söylemişse tamam dedim. Sonra bir baktım ki Galatasaray kafilesinde olmayan kişilerin de uçakta olduğunu gördüm ve bu benim ağrıma gitti.

Sonra Cenk'e bunu başkana sorup sormadığını tekrarladım. Evet dedi. Sonra İzmir'e otele geldim. Özkan Olcay'ı aradım ve abi böyle bir durum var ama uçağa insanlar alınmış ve benim neden alınmadığımı öğrenmek istedim. O da, 'Abdurrahimciğim sen çok popülersin. Eğer binersen haber olur ve bu bir bayrak yarışıdır. Onun için kusura bakma. Siz muhalefetsizniz" dedi.

Ben de, "Ağabey biz sarı-kırmızı renklere gönül vermişiz. Böyle bir şey olur mu? Ama o da 'Durum bundan ibaret beni başkan ile karşı karşıya getirme beni' dedi. Birçok bakan bana, "Senin gibi biri uçağa alınmaz mı? dedi. Bunların çoğu da Galatasaraylı. Hepsinin de küskünlüğü oldu. Hoş değil." diye konuştular.

"KALBİM KIRILDI BİR KERE"
Fatih Hoca'nın kendisini araması hakkında ise, "Bir gazeteciye televizyona konuştuysam şerefsiz evladıyım. Bunu heralde benim konuştuğum dostlarım olabilir... Bir şekilde basında çıkmış. Bunun basına çıkmasını istemiyordum. Basına çıktı. Sonra Ali Dürüst ile Fatih Terim konuşmuş. Ali, Hocama durumu anlatmış, 'Apo'ya böyle böyle yaptılar diye" demiş.

Hoca da beni arayarak, "Allahını seversen gel. Bende istediğin kadar bilet var. Gel beraber döneriz boşver dedi. Ben de, "Bir kere kalbim kırıldı. Dönüyorum dedim ve hoca ısrar etmesine rağmen İstanbul'a döndüm. Durum böyle. Bunu büyütmeye gerek yok."

"BİZDE SEVGİ SAYGI VARDI"
Serhat Ulueren'in, "Sizin 2 yıl şampiyonlukta payınız var. Ne oldu da sizi muhalefet kanadına koydular? Bir küskünlük... Sedat Doğan'ın istifa ettiği söyleniyor" sorusuna "3 dönem görev aldım. 3'ünde de şampiyon olduk. Ama allah bu bana yapılanları... 3 dönem kimseye yapmadım. Bundan sonra da Allah bu göreve gelmeyi bana nasip etmesin. Bana yapılan bu hareketi ben yapacaksam, Allah beni oraya getirmeye nasip etmesin. Bizde sevgi saygı vardı. Bugün varız, yarın yokuz. Galatasaray için kalbi atan bir insanı uçağa bindirmiyorsun. İçimde büyük bir yaradır. Ama biz orada böyle olayları örtbas ediyorduk. İkinci başkan bunu çözmesi gerekirken bize muhalefet olduğumuzu söylüyor. Olabilir mi böyle bir şey? Prandelli de böyle bir şey dememiştir. Kıskançlık var, başka bir şey değil.

AYSAL 'DÖN' DESE...
"Ben hep göreve hazırım. Maddi manevi ne istediyse yaptım. Allah bu sevgiyi benden almasın. O gün çok üzüldüm. En büyük destekçim Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'tü. Yarın çağırsa ne olur bilemem. Bu yönetim genç arkadaşlarla çalışacağını söyledi. Başarılar diliyorum."

Sporx