Özbek'in, "Yönetim karar aldı kimse çıkmayacaktı. Zaten podyum küçüktü. İki yönetim kurulu 40 kişi eder, kaldıramadız" sözleriyle kendini savunması dikkat çekerken şampiyonlukta büyük katkısı olan Albayrak, olayın geride kaldığını belirterek kısa ve net konuştu: "Kimseye benim kırgınlığım yok. Galatasaray şampiyon olmuş daha ne isterim. Her zaman Dursun başkanımı ararım, sorarım. Bunların telafisi var, biz kendi içimizde, ailemizde çözeriz."

4'ÜNDE DE ŞAMPİYONUM

Abdurrahim Albayrak yakın çevresi ile yaptığı sohbette, ilerleyen zamanlarda Galatasaray'a geri dönüş dönmeyeceği ile ilgili olarak ise şu önemli cümleleri kurdu: "4 defa yöneticilik yaptım, dörtünde de şampiyonluk kazandım. Allahıma şükür. Çok yoruldum. Şimdilik dinleneceğim. Dördüncü yıldızın tadını çıkartacağım. Galatasaray benim hayatım, yaşam kaynağımdır. Ben kendimi biliyorum. Yüzde bir milyon geri döneceğim. Duramam ki ben Galatasaray'sız.."

BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI

Takımla ilişkisi sorulunca oyuncularıyla hep görüşeceğini belirten Albayrak, "Futbolculan benim çocuklarım, kardeşlerim gibiydi. Herşeylerine gece-gündüz koştum. Benim için söyledikleri şeylere çok duygulandım. Onlara 'I Love You' diyorum. Hepsini çok ama çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Baba bırakıyorsun

Dursun Özbek yönetimine girmemesi çok konuşulan Abdurrahim Albayrak bu konuda kararını Kasımpaşa maçında çocuklarının aldığını anlattı.

Albayrak, o günü şu duyguyla dile getirdi: "K.Paşa maçında çok ciddi rahatsızlık geçirdim. Ne çektiğimi kimse bilmez. Belki bir gün anlatırım. Maçtan sonra çocuklarım, "Baba bırakıyorsun" dediler. Dedim, "Dördüncü yıldızı almadan asla bırakmam. Burada daha çok iş var" dedim ve bırakmadım. Ama bir taraftan da tedavimi sürdürdüm."