Rangers maçı için İngiltere'ye giden Abdurrahim Albayrak, Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford'un yöneticileriyle sürpriz görüşme gerçekleştirdi.

Daha önce Trabzonspor’a gelmek isteyen ve Trabzonlu bir ailenin çocuğu olan Halil’in bu sezon geride kalan 3 haftada da kadroya girememesi üzerine Albayrak’ın İngiliz takımının yöneticilerine talepte bulunduğu öğrenildi.

ZAMAN ISTEDİLER

Sarı-kırmızılı ekibin transfer teklifini hem yönetim kuruluyla hem teknik direktörle hem de oyuncunun kendisiyle görüşmek için izin isteyen Brentford takımının yetkilileri en kısa zamanda dönüş yapacaklarını ilettiler.

Abdurrahim Albayrak'ın bu toplantıdan önce Halil Dervişoğlu ile bizzat görüştüğü, kendisine transfer teklifinde bulunduğu ve onay aldıktan sonra yöneticilerle bir araya geldiği iddia ediliyor.

Halil Dervişoğlu kimdir?

8 Aralık 1999'da Hollanda'nın Rotterdam kentinde dünyaya gelen genç futbolcu aslen Trabzonlu'dur. Forvet pozisyonunda oynayan gurbetçi futbolcu Sparta Rotterdam altyapısında yetiştikten sonra aynı takımda bu sezon profesyonel oldu. Geçen u21 takımında toplam 32 maça çıkan genç oyuncu 24 gole imza atarken 11 de asist yaptı.

Halil İbrahim Dervişoğlu aynı zamanda Türkiye Milli Takımlarının alt kategorilerinde de forma giyiyor. Takımıyla sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan futbolcu güçlü fiziğiyle de öne çıkıyor.

(Fanatik)