Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
 
Albayrak, "Seçimde hiçbir listede yer almıyorum, bu süreçte tek amacım Galatasaray'ın şampiyonluğu. Elimizden geleni yapıp takımı şampiyonluğa ulaştırmayı amaçlıyoruz. Camia içinden bana devam etmem yönünde baskılar var fakat bu dönemde çok yıprandım. Gece gündüz takımı başarıya ulaştırmak için her şeyimizi ortaya koyuyoruz" dedi.
 
Galatasaray taraftarının kendisine olan sevgisinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Albayrak, "Bizim yolumuz hep aynı, onlarla gönülden bağlıyız. Listede olup olmamak önemli değil, Galatasaray'a hizmet etmek önemlidir" diye konustu.
 
Listelerin verilmesine çok kısa bir süre kala herhangi bir sürpriz yaşanacağını düşünmediğini ifade eden Albayrak, "Yüzde 99 listede bulunmayacağım, gelen baskılara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
 
Sarı kırmızılı camiada listeler yarın saat 18.00'e kadar Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim edilecek. Başkan adaylarından Mustafa Cengiz çekildigini açıkladı. Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran, 23 Mayıs'taki seçim için yarışacak olan isimler olarak öne çıkıyor. Turgay Kıran'ın da adaylıktan çekilmesi bekleniyor.